szo kovid virusot stana mnogu pameten

СЗО: ПОЧИТУВАЈТЕ ГО KOPОНА ВИРУСОТ, ТОЈ ИСПАДНА МНОГУ ПАМЕТЕН

Специјалниот пратеник на Светската здравствена организација (СЗО) за ковид, д-р Дејвид Наваро, апелираше до луѓето „да го почитуваат коронавирусот“ и изјави дека овој вирус постојано…

Види повеќе СЗО: ПОЧИТУВАЈТЕ ГО KOPОНА ВИРУСОТ, ТОЈ ИСПАДНА МНОГУ ПАМЕТЕН