protesti bugarija

БУГАРИЈА: ДЕМОНСТРАЦИИ ПРОТИВ KOBИД ТИРАНИЈАТА – СЕ БАРА ОСТАВКА НА ВЛАДАТА

Стотици луѓе протестираа во Софија барајќи укинување на сите ограничувања воведени поради пaндемијата и оставка на владата поради нерешавањето на здрaвствената криза. Демонстрантите носеа бугарски…

Види повеќе БУГАРИЈА: ДЕМОНСТРАЦИИ ПРОТИВ KOBИД ТИРАНИЈАТА – СЕ БАРА ОСТАВКА НА ВЛАДАТА