digitalni licni karti

ДАЛИ И НАС НЕ ЧЕКА ОВА? КАНАДА ПЛАНИРА ДА ГИ ПОВРЗЕ BAKЦИНАЛНИТЕ ПАСОШИ СО ЛИЧНИТЕ КАРТИ

Сојузниот панел во Канада разговараше за можноста за користење на дигитални лични карти за следење на статусот на вакцинација. Панелот, исто така, разговараше за Канада…

Види повеќе ДАЛИ И НАС НЕ ЧЕКА ОВА? КАНАДА ПЛАНИРА ДА ГИ ПОВРЗЕ BAKЦИНАЛНИТЕ ПАСОШИ СО ЛИЧНИТЕ КАРТИ