(ВИДЕО) „ТИЕ ШТО ГО БОЈКОТИРАА ПОПИСОТ СЕ НАЈПРОГРЕСИВНИОТ ДЕЛ ОД НАРОДОТ! НАС НИ ТРЕБА МАКЕДОНСКА ПЛАТФОРМА,“ ИЗЛАГАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЛЕВИЦА ДИМИТАР АПАСИЕВ

(ВИДЕО) „ТИЕ ШТО ГО БОЈКОТИРАА ПОПИСОТ СЕ НАЈПРОГРЕСИВНИОТ ДЕЛ ОД НАРОДОТ! НАС НИ ТРЕБА МАКЕДОНСКА ПЛАТФОРМА,“ ИЗЛАГАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЛЕВИЦА ДИМИТАР АПАСИЕВ

Во дел од гостувањето во синоќешната емисија „Јади Бурек“ со Јанко Илковски, претседателот на Левица, Димитар Апасиев децидно застана зад исправноста на одлуката да се…

Види повеќе (ВИДЕО) „ТИЕ ШТО ГО БОЈКОТИРАА ПОПИСОТ СЕ НАЈПРОГРЕСИВНИОТ ДЕЛ ОД НАРОДОТ! НАС НИ ТРЕБА МАКЕДОНСКА ПЛАТФОРМА,“ ИЗЛАГАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЛЕВИЦА ДИМИТАР АПАСИЕВ
ПОЧНАА ДА МЕНУВААТ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ - ЗА ОВА СЛЕДАТ И ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР!

ПОЧНАА ДА МЕНУВААТ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ – ЗА ОВА СЛЕДАТ И ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР!

„Криминалците од власта ги корегираат резултатите од пописот во од и си измислуваат бројки! Од првични 355 атеисти, сега станаа 8.764?! Има ли поголем доказ…

Види повеќе ПОЧНАА ДА МЕНУВААТ РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПИСОТ – ЗА ОВА СЛЕДАТ И ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР!
АПАСИЕВ: „ЗА АМИН НА ФАЛЦ-ПОПИСОТ, УСТАВЕН СУД ЌЕ ДОБИЕ ПОКЛОН 10 ЛАП-ТОПИ LENOVO ОД ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА“

АПАСИЕВ: „ЗА АМИН НА ФАЛЦ-ПОПИСОТ, УСТАВЕН СУД ЌЕ ДОБИЕ ПОКЛОН 10 ЛАП-ТОПИ LENOVO ОД ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА“

Пратеникот во македонското собрание и лидер на Левица, Димитар Апасиев, во своето најново Фејсбук обраќање повторно „удри“ на корумпираноста на судската власт во државава: „За…

Види повеќе АПАСИЕВ: „ЗА АМИН НА ФАЛЦ-ПОПИСОТ, УСТАВЕН СУД ЌЕ ДОБИЕ ПОКЛОН 10 ЛАП-ТОПИ LENOVO ОД ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА“
димитар апасиев двојазичност

Апасиев за двојазичните униформи на полицијата: Не ј.бат ни Устав ни закон

Лидерот на Левица, Димитар Апасиев со критика за уредбата на Влада со која практично униформите на полицијата стануваат двојазични. „Не ј.бат ни Устав, ни закон!…

Види повеќе Апасиев за двојазичните униформи на полицијата: Не ј.бат ни Устав ни закон