rusija napad kiev

РУСИТЕ ИЗВРШУВААТ МАСОВЕН НАПАД НА УКРАИНА – СТРАНСКИ ДИПЛОМАТИ ВО ПАНИКА ГО НАПУШТААТ КИЕВ (ВИДЕА)

Една од ракетите наводно паднала на улицата каде што се наоѓа главната шпионска агенција во земјата 11:45 – Странските дипломати во паника го напуштаат Киев.…

Види повеќе РУСИТЕ ИЗВРШУВААТ МАСОВЕН НАПАД НА УКРАИНА – СТРАНСКИ ДИПЛОМАТИ ВО ПАНИКА ГО НАПУШТААТ КИЕВ (ВИДЕА)