albert burla pozitiven

4 ПАТИ БОЦНАТИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР АЛБЕРТ БУРЛА ПОЗИТИВЕН НА ВИРУСОТ – МИНАТАТА ГОДИНА СЕ ФАЛЕШЕ ДЕКА BAKЦИНИТЕ СЕ 100% ЕФИКАСНИ

Извршниот директор на Фaјзер, Алберт Бурла, штотуку ја претстави најлошата реклама за неговиот производ. Позитивен е на корона по примената 4-та доза од вaкцината. Тој…

Види повеќе 4 ПАТИ БОЦНАТИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР АЛБЕРТ БУРЛА ПОЗИТИВЕН НА ВИРУСОТ – МИНАТАТА ГОДИНА СЕ ФАЛЕШЕ ДЕКА BAKЦИНИТЕ СЕ 100% ЕФИКАСНИ