izvadete gi maskite i disete slobodno

КАКОВ ЦАР! ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА РОН ДЕ САНТИС ИМ НАРЕДИ НА УЧЕНИЦИТЕ ДА ГИ ИЗВАДАТ МACKИТЕ И ДА ПРЕСТАНАТ СО KOBИД ТЕАТАРОТ (ВИДЕО)

Гувернерот на Флорида Рон ДеСантис во средата предупреди група средношколци кои носат маски, велејќи им да престанат со „театарот на KOBИД“ и им кажа да…

Види повеќе КАКОВ ЦАР! ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА РОН ДЕ САНТИС ИМ НАРЕДИ НА УЧЕНИЦИТЕ ДА ГИ ИЗВАДАТ МACKИТЕ И ДА ПРЕСТАНАТ СО KOBИД ТЕАТАРОТ (ВИДЕО)