cena na gorivata vo makedonija

ЗНАЧИТЕЛНО НАМАЛУВАЊЕ НА ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА ОД ПОЛНОЌ

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек…

Види повеќе ЗНАЧИТЕЛНО НАМАЛУВАЊЕ НА ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА ОД ПОЛНОЌ