АУДИО ЧЕСТИТКА НА ЃОКОВИЌ ЗА МАКЕДОНИЈА!!!

АУДИО ЧЕСТИТКА НА ЃОКОВИЌ ЗА МАКЕДОНИЈА!!!

Со посредство на менаџерот Никола Томиќ, кој е добар пријател на тенискиот ас, да чуеме што има да каже Ноле за успехот на Македонија во…

Види повеќе АУДИО ЧЕСТИТКА НА ЃОКОВИЌ ЗА МАКЕДОНИЈА!!!