putin donbas

ПУТИН: РУСИЈА ЌЕ ГИ ПОСТИГНЕ ВОЕНИТЕ ЦЕЛИ ВО ДОНБАС, ЛУЃЕТО ЌЕ ЖИВЕАТ НОРМАЛНО

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека Русија ќе ги постигне своите воени цели во регионот Донбас во источна Украина, што ќе им овозможи на луѓето…

Види повеќе ПУТИН: РУСИЈА ЌЕ ГИ ПОСТИГНЕ ВОЕНИТЕ ЦЕЛИ ВО ДОНБАС, ЛУЃЕТО ЌЕ ЖИВЕАТ НОРМАЛНО