„РЕВОЛУЦИЈАТА ЗАПОЧНА“: 75.000 БРИТАНЦИ ПОТПИШАА ДЕКА НЕМА ДА ПЛАЌААТ СТРУЈА, А ВЛАДАТА НЕ ЗНАЕ ШТО ДА ПРАВИ

„РЕВОЛУЦИЈАТА ЗАПОЧНА“: 75.000 БРИТАНЦИ ПОТПИШАА ДЕКА НЕМА ДА ПЛАЌААТ СТРУЈА, А ВЛАДАТА НЕ ЗНАЕ ШТО ДА ПРАВИ

Отпорот расте бидејќи повеќе од 75.000 (во моментот на пишување на статијава веќе 95.000) иритирани луѓе во Обединетото Кралство ветија дека нема да ја платат…

Види повеќе „РЕВОЛУЦИЈАТА ЗАПОЧНА“: 75.000 БРИТАНЦИ ПОТПИШАА ДЕКА НЕМА ДА ПЛАЌААТ СТРУЈА, А ВЛАДАТА НЕ ЗНАЕ ШТО ДА ПРАВИ