drustveno ubistvo

”KOBИД 19 ОПШТЕСТВЕНО УБИСТВО”

Прерано е целосно да се сумира периодот на таканаречената пaндемија KOBИД-19. Но, денес веќе знаеме дека погрешија оптимистите кои веруваа дека пaндемиската криза ќе го…

Види повеќе ”KOBИД 19 ОПШТЕСТВЕНО УБИСТВО”