ДУГИН: ОВА НЕ Е ВОЈНА ПРОТИВ УКРАИНА ТУКУ ПРОТИВ ГОЛЕМИОТ РЕСЕТ КОЈ ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ГО УНИШТИ ЧОВЕШТВОТО ПРЕТВОРАЈЌИ ГО ВО РОБОТИ И МУТАНТИ!

ДУГИН: ОВА НЕ Е ВОЈНА ПРОТИВ УКРАИНА ТУКУ ПРОТИВ ГОЛЕМИОТ РЕСЕТ КОЈ ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ГО УНИШТИ ЧОВЕШТВОТО ПРЕТВОРАЈЌИ ГО ВО РОБОТИ И МУТАНТИ!

Светскиот економски форум во Давос објави дека ги прекинува сите односи со руската влада и Путин поради нападот на Украина. Тоа е одлична вест. Русија…

Види повеќе ДУГИН: ОВА НЕ Е ВОЈНА ПРОТИВ УКРАИНА ТУКУ ПРОТИВ ГОЛЕМИОТ РЕСЕТ КОЈ ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ГО УНИШТИ ЧОВЕШТВОТО ПРЕТВОРАЈЌИ ГО ВО РОБОТИ И МУТАНТИ!