bujar osmani

ПРОТЕКТОРАТ?! ЕК ЌЕ НАБАВУВА ГАС И НАФТА ЗА МАКЕДОНИЈА КОЛКУ ШТО ЌЕ ИМА ПОТРЕБА, ВЕЛИ ОСМАНИ

Европскиот совет ноќеска донесе одлука за колективна набавка на гас и други извори на енергија во име на земјите членки на ЕУ со цел да…

Види повеќе ПРОТЕКТОРАТ?! ЕК ЌЕ НАБАВУВА ГАС И НАФТА ЗА МАКЕДОНИЈА КОЛКУ ШТО ЌЕ ИМА ПОТРЕБА, ВЕЛИ ОСМАНИ