СЕКОЈ ТРЕТ ГЕРМАНЕЦ ПРЕСТАНУВА ДА ВОЗИ АВТОМОБИЛ, НЕКОИ ДУРИ И КРАДАТ ГОРИВО - НЕЗАПАМЕТЕНА КРИЗА ТРОПА НА ВРАТИТЕ НА ЗАПАДОТ

СЕКОЈ ТРЕТ ГЕРМАНЕЦ ПРЕСТАНУВА ДА ВОЗИ АВТОМОБИЛ, НЕКОИ ДУРИ И КРАДАТ ГОРИВО – НЕЗАПАМЕТЕНА КРИЗА ТРОПА НА ВРАТИТЕ НА ЗАПАДОТ

Нешто повеќе од една третина од германските возачи планираат да го остават својот автомобил дома поради огромниот скок на цените на горивото на бензинските пумпи,…

Види повеќе СЕКОЈ ТРЕТ ГЕРМАНЕЦ ПРЕСТАНУВА ДА ВОЗИ АВТОМОБИЛ, НЕКОИ ДУРИ И КРАДАТ ГОРИВО – НЕЗАПАМЕТЕНА КРИЗА ТРОПА НА ВРАТИТЕ НА ЗАПАДОТ