dokaz fajzer

ЗАРЕМ И ОВА ЌЕ ГО ПРЕМОЛЧИТЕ И ЌЕ ДОЗВОЛИТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА ДА СТАНАТ НЕЧИЈ ЕКСПЕРИМЕНТ?! СЛУЖБЕН ДОКУМЕНТ ДОКАЖУВА ДЕКА ФAЈЗEP ЕКСПЕРИМЕНТИРА НА ДЕЦАТА БЕЗ ВАШЕ ЗНАЕЊЕ!

Документот кој ќе ви го прикажеме се наоѓа на службените страници на американската FDA (Администрација за храна и лекови) и е изработен од страна на…

Види повеќе ЗАРЕМ И ОВА ЌЕ ГО ПРЕМОЛЧИТЕ И ЌЕ ДОЗВОЛИТЕ ВАШИТЕ ДЕЦА ДА СТАНАТ НЕЧИЈ ЕКСПЕРИМЕНТ?! СЛУЖБЕН ДОКУМЕНТ ДОКАЖУВА ДЕКА ФAЈЗEP ЕКСПЕРИМЕНТИРА НА ДЕЦАТА БЕЗ ВАШЕ ЗНАЕЊЕ!