ekstazi vo spanija

НОВ ТРЕНД: 50 ДЕВОЈКИ ИНЈЕКТИРАНИ СО ЕКСТАЗИ ПО КЛУБОВИТЕ

Многу страшен тренд во клубовите и забавите се шири низ европските земји, полицијата во Шпанија истражува околу 50 пријавени случаи на прободување жени со медицински…

Види повеќе НОВ ТРЕНД: 50 ДЕВОЈКИ ИНЈЕКТИРАНИ СО ЕКСТАЗИ ПО КЛУБОВИТЕ