ДАЛИ И ВИЕ МЕСЕЦОВ ЗАБЕЛЕЖУВАТЕ ЗГОЛЕМЕН ЕЛЕКТРИЦИТЕТ? ЕВЕ ЗОШТО

ДАЛИ И ВИЕ МЕСЕЦОВ ЗАБЕЛЕЖУВАТЕ ЗГОЛЕМЕН ЕЛЕКТРИЦИТЕТ? ЕВЕ ЗОШТО

Се сеќавате ли кога како мали триевме балони од главата и трчавме низ дома со накострешена коса како Ајнштајн? Тогаш тоа беше многу интересно, но…

Види повеќе ДАЛИ И ВИЕ МЕСЕЦОВ ЗАБЕЛЕЖУВАТЕ ЗГОЛЕМЕН ЕЛЕКТРИЦИТЕТ? ЕВЕ ЗОШТО