agenda 2030

ЗАД ГЛОБАЛНИОТ НЕДОСТАТОК НА ЕНЕРГИЈА СТОИ АГЕНДАTA НА ОН-2030 И ЖЕЛБА ЗА ПОШИРОКА КОНТРОЛА НА ЧОВЕШТВОТО

Европската комисија во средата соопшти дека „нема причина да се верува дека оваа шема ќе се промени“ во врска со намалувањата на протокот на рускиот…

Види повеќе ЗАД ГЛОБАЛНИОТ НЕДОСТАТОК НА ЕНЕРГИЈА СТОИ АГЕНДАTA НА ОН-2030 И ЖЕЛБА ЗА ПОШИРОКА КОНТРОЛА НА ЧОВЕШТВОТО
nedostatok na elektricna energija

КАКВА ГЛУПОСТ: БРИТАНЦИТЕ ЌЕ БАРААТ ОД ГРАЃАНИТЕ ДА ГИ ГАСАТ СВЕТЛАТА ЗА ДА ЈА НАМАЛАТ ТЕМПЕРАТУРАТА

Британската администрација би можела да побара од граѓаните да ја намалат температурата на термостатот во нивните домови и да ги исклучат светлата за да се…

Види повеќе КАКВА ГЛУПОСТ: БРИТАНЦИТЕ ЌЕ БАРААТ ОД ГРАЃАНИТЕ ДА ГИ ГАСАТ СВЕТЛАТА ЗА ДА ЈА НАМАЛАТ ТЕМПЕРАТУРАТА