eleonora gvozdanovic

ЗАПОМНЕТЕ ЈА ДОБРО! ПРОФ. ГВОЗДЕНОВИЌ: “КОЈ НЕМА ДА СЕ BAKЦИНИРА ДА СЕДИ ЗАТВОРЕН ВО 4 ЅИДА! ЌЕ ИМА 4 И ПОВЕЌЕ BAKЦИHИ ПРОТИВ KOBИД 19!”

Елеонора Гвозденовиќ, инфектолог и професорка на Медицинскиот факултет во Белград, смета дека ќе има четири па и повеќе дози од вакцината за корона вирусот. Таа…

Види повеќе ЗАПОМНЕТЕ ЈА ДОБРО! ПРОФ. ГВОЗДЕНОВИЌ: “КОЈ НЕМА ДА СЕ BAKЦИНИРА ДА СЕДИ ЗАТВОРЕН ВО 4 ЅИДА! ЌЕ ИМА 4 И ПОВЕЌЕ BAKЦИHИ ПРОТИВ KOBИД 19!”