ЕВРОПА СЕ ПОТЧИНУВА НА АМЕРИКА - ЕУ И САД ПОТПИШАА ДОГОВОР: АМЕРИКА ЌЕ ЈА СНАБДУВА ЕВРОПА СО ГАС

ЕВРОПА СЕ ПОТЧИНУВА НА АМЕРИКА – ЕУ И САД ПОТПИШАА ДОГОВОР: АМЕРИКА ЌЕ ЈА СНАБДУВА ЕВРОПА СО ГАС

Американскиот претседател Џо Бајден и претседателката на ЕК Урсула фон дер Лајен најавија формирање на заедничка група за ставање крај на зависноста на Европа од…

Види повеќе ЕВРОПА СЕ ПОТЧИНУВА НА АМЕРИКА – ЕУ И САД ПОТПИШАА ДОГОВОР: АМЕРИКА ЌЕ ЈА СНАБДУВА ЕВРОПА СО ГАС
РУСИТЕ ИМААТ ПЕКОЛЕН ПЛАН ЗА ЗАПАДОТ: ЌЕ СОПРАТ ИСПОРАКА НА ЕНЕРГЕНСИ, А ДОАЃА И ДИГИТАЛНА РУБЉА ВРЗАНА ЗА ЗЛАТОТО

РУСИТЕ ИМААТ ПЕКОЛЕН ПЛАН ЗА ЗАПАДОТ: ЌЕ СОПРАТ ИСПОРАКА НА ЕНЕРГЕНСИ, А ДОАЃА И ДИГИТАЛНА РУБЉА ВРЗАНА ЗА ЗЛАТОТО

Руската Либерално-демократска партија испрати предлог до рускиот претседател Владимир Путин да го прекине снабдувањето со енергија за САД, Европската унија и другите земји кои поддржуваат…

Види повеќе РУСИТЕ ИМААТ ПЕКОЛЕН ПЛАН ЗА ЗАПАДОТ: ЌЕ СОПРАТ ИСПОРАКА НА ЕНЕРГЕНСИ, А ДОАЃА И ДИГИТАЛНА РУБЉА ВРЗАНА ЗА ЗЛАТОТО