vizi za ruski gragani

УКРАИНА ПОВТОРНО ГИ ПОВИКУВА ЕУ И ЗЕМЈИТЕ ОД Г7 ДА ПРЕСТАНАТ ДА ИЗДАВААТ ВИЗИ ЗА РУСКИТЕ ГРАЃАНИ

Украина денеска уште еднаш ја повика Европската унија и земјите од Г7 да престанат да издаваат визи за руските граѓани бидејќи, како што наведе, ја…

Види повеќе УКРАИНА ПОВТОРНО ГИ ПОВИКУВА ЕУ И ЗЕМЈИТЕ ОД Г7 ДА ПРЕСТАНАТ ДА ИЗДАВААТ ВИЗИ ЗА РУСКИТЕ ГРАЃАНИ
bajden zaminuva za evropa

БАЈДЕН ДЕНЕСКА ЗАМИНУВА ЗА ЕВРОПА НА СРЕДБИ СО СОЈУЗНИЦИТЕ ОД ЕУ И НАТО

Според два одвоени упатени извора, Бајден и неговиот тим планираат да воведат санкции и против членови на рускиот Парламент, како реакција на руската инвазија врз…

Види повеќе БАЈДЕН ДЕНЕСКА ЗАМИНУВА ЗА ЕВРОПА НА СРЕДБИ СО СОЈУЗНИЦИТЕ ОД ЕУ И НАТО