ЗОВРИВА БАЛКАНСКИОТ КОТЕЛ?! ГЕРМАНСКИТЕ ЗАКОНОДАВЦИ ПОТВРДИЈА: ГЕРМАНСКИ ВОЈНИЦИ ПАТУВААТ ЗА БОСНА

ЗОВРИВА БАЛКАНСКИОТ КОТЕЛ?! ГЕРМАНСКИТЕ ЗАКОНОДАВЦИ ПОТВРДИЈА: ГЕРМАНСКИ ВОЈНИЦИ ПАТУВААТ ЗА БОСНА

Во германскиот Бундестаг денеска беше официјално потврдено – Германија размислува да испрати военконтингент во Босна и Херцеговина, во рамките на ЕУФОР. Берлин тоа го оправдува…

Види повеќе ЗОВРИВА БАЛКАНСКИОТ КОТЕЛ?! ГЕРМАНСКИТЕ ЗАКОНОДАВЦИ ПОТВРДИЈА: ГЕРМАНСКИ ВОЈНИЦИ ПАТУВААТ ЗА БОСНА