vladika arsenije

ВЛАДИКАТА АРСЕНИЈЕ СЕ ПРИКЛУЧИ НА БОРБАТА ПРОТИВ ОДРЖУВАЊЕТО НА „ЕВРО ПРАЈД“: „ПРОТИВ ГРЕВОТ, ПРОТИВ СОДОМИЈАТА“

Во неделата во нишкиот Соборен храм се служеше молитвен канон на Пресвета Богородица за спас и благослов на Божјиот народ и зачувување на семејните вредности.…

Види повеќе ВЛАДИКАТА АРСЕНИЈЕ СЕ ПРИКЛУЧИ НА БОРБАТА ПРОТИВ ОДРЖУВАЊЕТО НА „ЕВРО ПРАЈД“: „ПРОТИВ ГРЕВОТ, ПРОТИВ СОДОМИЈАТА“