litvanija srbija evroliga

ЛИТВАНЦИТЕ ГИ ПРОВОЦИРАА НАВИВАЧИТЕ И ИГРАЧИТЕ НА ЅВЕЗДА СО ЗНАМЕТО НА НАТО: ЕБ*ТЕ СЕ СРБИ (ВИДЕО)

Навивачите на Жалгирис ги испровоцираа насобраните симпатизери во „Жалгирис арената“ со истакнување на знамето на НАТО. Освен тоа, можеа да се слушнат и навреди кон…

Види повеќе ЛИТВАНЦИТЕ ГИ ПРОВОЦИРАА НАВИВАЧИТЕ И ИГРАЧИТЕ НА ЅВЕЗДА СО ЗНАМЕТО НА НАТО: ЕБ*ТЕ СЕ СРБИ (ВИДЕО)