ЕВРОПА ВО 2022 - ИЗБОЦКАНА ОД „BAKЦИHИ“, САНКЦИИ, РУСОФОБИЈА И НЕО-НАЦИЗАМ

ЕВРОПА ВО 2022 – ИЗБОЦКАНА ОД „BAKЦИHИ“, САНКЦИИ, РУСОФОБИЈА И НЕО-НАЦИЗАМ

Министерството за надворешни работи на Русија му одговори на францускиот претседател Макрон, кој беше навреден од карикатурата на Твитер на руската амбасада во Париз. Објавената…

Види повеќе ЕВРОПА ВО 2022 – ИЗБОЦКАНА ОД „BAKЦИHИ“, САНКЦИИ, РУСОФОБИЈА И НЕО-НАЦИЗАМ