ilon mask

НИКОГАШ ПОГОЛЕМА ПАНИКА ВО БРИСЕЛ! ЕВРОПРАТЕНИЦИТЕ ГО ПОВИКУВААТ ИЛОН МАСК НА СОСЛУШУВАЊЕ БИДЕЈЌИ СТРАВУВААТ ОД УКИНУВАЊЕ НА ЦЕНЗУРАТА

Европратениците на центристичката група Обнови ја Европа побараа мултимилијардерот Илон Маск да биде сослушан во Европскиот парламент за да дознаат повеќе за неговите намери како…

Види повеќе НИКОГАШ ПОГОЛЕМА ПАНИКА ВО БРИСЕЛ! ЕВРОПРАТЕНИЦИТЕ ГО ПОВИКУВААТ ИЛОН МАСК НА СОСЛУШУВАЊЕ БИДЕЈЌИ СТРАВУВААТ ОД УКИНУВАЊЕ НА ЦЕНЗУРАТА