evropska komisija

ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА ГИ СУСПЕНДИРАШЕ СИТЕ ПРОЕКТИ СО РУСИЈА И БЕЛОРУСИЈА

Европската комисија ги суспендираше сите проекти што земјите од Европската Унија ги имаа со Русија и Белорусија, а кои се кофинансирани од фондовите на ЕУ,…

Види повеќе ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА ГИ СУСПЕНДИРАШЕ СИТЕ ПРОЕКТИ СО РУСИЈА И БЕЛОРУСИЈА