(ВИДЕО) ДРАМА ВО ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ: ОЧИ ВО ОЧИ - ХРВАТСКИ ПРАТЕНИК ГО ПРОГЛАСИ ТРУДО ЗА ДИКТАТОР ОД НАЈЛОШ ВИД

(ВИДЕО) ДРАМА ВО ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ: ОЧИ ВО ОЧИ – ХРВАТСКИ ПРАТЕНИК ГО ПРОГЛАСИ ТРУДО ЗА ДИКТАТОР ОД НАЈЛОШ ВИД

Канадскиот премиер Трудо се соочи со остри критики за време на неговата посета на Брисел кога европратеникот Мислав Колакушиќ го обвини дека спроведува „диктатура од…

Види повеќе (ВИДЕО) ДРАМА ВО ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ: ОЧИ ВО ОЧИ – ХРВАТСКИ ПРАТЕНИК ГО ПРОГЛАСИ ТРУДО ЗА ДИКТАТОР ОД НАЈЛОШ ВИД