blumberg recesija

БЛУМБЕРГ: СÈ ПОИЗГЛЕДНА Е РЕЦЕСИЈА ВО ЕВРОЗОНАТА

Активноста на приватниот сектор во еврозоната повторно беше погодена од инфлација во октомври, бидејќи индексот на набавка што го истражуваше S&P Global падна на најниско…

Види повеќе БЛУМБЕРГ: СÈ ПОИЗГЛЕДНА Е РЕЦЕСИЈА ВО ЕВРОЗОНАТА