egzit festival

МАЛКУ АКТИВИЗАМ, МАЛКУ ДРОГА, МАЛКУ МУЗИКА?! ВО ТЕКОТ НА ТРЕТИОТ ДЕН НА ЕГЗИТ ПРИВЕДЕНИ 36 ЛИЦА КОИ ТРГУВАЛЕ РАЗНИ НАРКОТИЦИ

Демек луѓето добро се забавуваат на Егзит, дека тоа е фестивал наменет за нашата младина, но ако се суди по цените, нашата младина нема што…

Види повеќе МАЛКУ АКТИВИЗАМ, МАЛКУ ДРОГА, МАЛКУ МУЗИКА?! ВО ТЕКОТ НА ТРЕТИОТ ДЕН НА ЕГЗИТ ПРИВЕДЕНИ 36 ЛИЦА КОИ ТРГУВАЛЕ РАЗНИ НАРКОТИЦИ