fabio skano

ДИРЕКТОРОТ НА СЗО ВО СРБИЈА ПОВИКУВА НА НОВО БОЦКАЊЕ ПРОТИВ ВИРУСОТ, А ЈА ПОДДРЖУВА ПАРАДАТА И ПОКРАЈ МАЈМУНСКИТЕ СИПАНИЦИ

Директорот на Канцеларијата на Светската здравствена организација во Србија, Фабио Скано, за РТС изјави дека бројките на корона се намалуваат во изминатите неколку недели, иако…

Види повеќе ДИРЕКТОРОТ НА СЗО ВО СРБИЈА ПОВИКУВА НА НОВО БОЦКАЊЕ ПРОТИВ ВИРУСОТ, А ЈА ПОДДРЖУВА ПАРАДАТА И ПОКРАЈ МАЈМУНСКИТЕ СИПАНИЦИ