albert burla pozitiven

4 ПАТИ БОЦНАТИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР АЛБЕРТ БУРЛА ПОЗИТИВЕН НА ВИРУСОТ – МИНАТАТА ГОДИНА СЕ ФАЛЕШЕ ДЕКА BAKЦИНИТЕ СЕ 100% ЕФИКАСНИ

Извршниот директор на Фaјзер, Алберт Бурла, штотуку ја претстави најлошата реклама за неговиот производ. Позитивен е на корона по примената 4-та доза од вaкцината. Тој…

Види повеќе 4 ПАТИ БОЦНАТИОТ ДИРЕКТОР НА ФAJЗЕР АЛБЕРТ БУРЛА ПОЗИТИВЕН НА ВИРУСОТ – МИНАТАТА ГОДИНА СЕ ФАЛЕШЕ ДЕКА BAKЦИНИТЕ СЕ 100% ЕФИКАСНИ
pfizer univerzalna vakcina

ФAJЗЕР ЈА ЗАПОЧНА СЛЕДНАТА ФАЗА НА ТЕСТИРАЊЕ НА Т.Н. ”УНИВЕРЗАЛНА” BAKЦИНА ПРОТИВ ВИРУCОТ

Фaјзер и нејзиниот германски партнер Бајонтек објавија дека започнале студија во средна фаза на модифицирана вaкцина против кoвид-19, која наводно ги таргетира и оригиналната варијанта…

Види повеќе ФAJЗЕР ЈА ЗАПОЧНА СЛЕДНАТА ФАЗА НА ТЕСТИРАЊЕ НА Т.Н. ”УНИВЕРЗАЛНА” BAKЦИНА ПРОТИВ ВИРУCОТ
vakcinata na fajzer ja namaluva plodnosta kaj mazite

ВАЖНО! НОВА НАУЧНА СТУДИЈА: ФAJЗEP BAKЦИНАТА ЗА KOBИД ЈА НАМАЛУВА ПЛОДНОСТА КАЈ МАЖИТЕ

Развојот на вaкцините за Кoвид-19 е значајно научно достигнување, велат експертите. Сепак, изразена е загриженост за нивното можно штетно влијание врз плодноста кај мажите. Најновата…

Види повеќе ВАЖНО! НОВА НАУЧНА СТУДИЈА: ФAJЗEP BAKЦИНАТА ЗА KOBИД ЈА НАМАЛУВА ПЛОДНОСТА КАЈ МАЖИТЕ
fajzer vakcina za deca pod 5 godini

ФAЈЗEP АПЛИЦИРАШЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ИТНА BAKЦИНА ЗА ДЕЦА ПОД 5 ГОДИНИ

„Фaјзер“ и партнерот „Биoнтек“ побараа одобрение од американската Администрација за храна и лекови (ФДА) за нивната вакцина за Кoвид за деца под пет години, соопшти…

Види повеќе ФAЈЗEP АПЛИЦИРАШЕ ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ИТНА BAKЦИНА ЗА ДЕЦА ПОД 5 ГОДИНИ
fajzer kriminalci

ДИРЕКТОРОТ НА ФАЈЗEP: ЛУЃЕТО КОИ ШИРАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИ ЗА KOBИД СЕ КРИМИНАЛЦИ

Криминалци се луѓето што ги предупредуваат другите да се заштитат? Оние што се борат за вистината? А не се криминалци тие што создаваат ”oтров” и…

Види повеќе ДИРЕКТОРОТ НА ФАЈЗEP: ЛУЃЕТО КОИ ШИРАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИ ЗА KOBИД СЕ КРИМИНАЛЦИ
pfizer

ФAJЗEP ПОВЛЕКУВА ЛЕК ШТО СЕ ДОКАЖАЛО ДЕКА ПРЕДИЗВИКУВА РАК!

Фaјзер во понеделникот објави дека повлекува неколку серии од својот лек Accuretic заедно со две генерички верзии, наведувајќи ги неприфатливо високите нивоа на супстанција за…

Види повеќе ФAJЗEP ПОВЛЕКУВА ЛЕК ШТО СЕ ДОКАЖАЛО ДЕКА ПРЕДИЗВИКУВА РАК!