lancester intervju na ukrainci

ФАШИСТИТЕ ОД АЗОВ УБИВААТ САМО ЦИВИЛИ, ДА НЕ БЕА РУСИТЕ ЌЕ УМРЕВМЕ ОД ГЛАД – СВЕДОЧАТ УКРАИНЦИТЕ НА АМЕРИКАНСКИ НОВИНАР (ВИДЕО)

Патрик Ланкастер, независен новинар и ветеран на американската морнарица, е во Мариупол, Украина, за да известува за бруталните конфликти што се случуваат на теренот. Ланкастер…

Види повеќе ФАШИСТИТЕ ОД АЗОВ УБИВААТ САМО ЦИВИЛИ, ДА НЕ БЕА РУСИТЕ ЌЕ УМРЕВМЕ ОД ГЛАД – СВЕДОЧАТ УКРАИНЦИТЕ НА АМЕРИКАНСКИ НОВИНАР (ВИДЕО)