А ЗОШТО СУДСТВОВО НИ ИМА ДОВЕРБА ОД 8% ?! Е, ПА ЕВЕ ЗОШТО...

А ЗОШТО СУДСТВОВО НИ ИМА ДОВЕРБА ОД 8% ?! Е, ПА ЕВЕ ЗОШТО…

Секој дополнителен коментар е излишен… Задолжително следете ја нашата Фејсбук фан страна (https://www.facebook.com/kolovrt21) и нашиот Канал на Телеграм: https://t.me/kolovrtcom Доколку посакувате да помогнете за работењето…

Види повеќе А ЗОШТО СУДСТВОВО НИ ИМА ДОВЕРБА ОД 8% ?! Е, ПА ЕВЕ ЗОШТО…