fauci

ФАУЧИ ПОДГОТВУВА НОВА BAKЦИНА ПРОТИВ БОЛЕСТИ ШТО ГИ ПРЕНЕСУВААТ КОМАРЦИТЕ

Според новите студии, се покажа дека вакцината против вирусот на источен коњски енцефалитис (EEEV), вирусот на западен коњски енцефалитис (VEEV) и венецуелскиот вирус на коњски…

Види повеќе ФАУЧИ ПОДГОТВУВА НОВА BAKЦИНА ПРОТИВ БОЛЕСТИ ШТО ГИ ПРЕНЕСУВААТ КОМАРЦИТЕ
fauci za prirodniot imunitet

ЕВЕ ШТО ГОВОРЕШЕ ФАУЧИ ПРЕД 20 ГОДИНИ: НАЈДОБРА BAKЦИНА Е АКО САМИТЕ СЕ ЗАРАЗИТЕ (ВИДЕО)

За време на пандемијата, голем број доктори, истражувачи и медиуми кои не се мејнстрим, постојано зборуваа за природниот имунитет како алтернатива на вакцинацијата за заштита…

Види повеќе ЕВЕ ШТО ГОВОРЕШЕ ФАУЧИ ПРЕД 20 ГОДИНИ: НАЈДОБРА BAKЦИНА Е АКО САМИТЕ СЕ ЗАРАЗИТЕ (ВИДЕО)