tuzba fbi

ТУЖБА ЗА FBI ПОРАДИ КРИЕЊЕ ПОДАТОЦИ ЗА ЦЕНЗУРА НА ФЕЈСБУК

ФБИ е тужен за задржување на комуникацијата на Фејсбук за приказната за лаптопот на Хантер Бајден. Во појавувањето на подкастот на Џо Роган во август,…

Види повеќе ТУЖБА ЗА FBI ПОРАДИ КРИЕЊЕ ПОДАТОЦИ ЗА ЦЕНЗУРА НА ФЕЈСБУК
facebook fbi

ОТКРИЕНО: FACEBOOK ЗАЕДНО СО FBI ШПИОНИРАЛЕ ЦЕЛНИ КОРИСНИЦИ НА СОЦИЈАЛНАТА МРЕЖА ЗА ЦУКЕРБЕРГ

Според свиркачите на Министерството за правда, Фејсбук ги шпионирал приватните пораки на Американците и ги пријавил на ФБИ доколку дале „антивладини“ изјави – вклучително и…

Види повеќе ОТКРИЕНО: FACEBOOK ЗАЕДНО СО FBI ШПИОНИРАЛЕ ЦЕЛНИ КОРИСНИЦИ НА СОЦИЈАЛНАТА МРЕЖА ЗА ЦУКЕРБЕРГ
pasos tramp

ТРАМП: ФБИ МИ ГИ УКРАДЕ ПАСОШИТЕ ПРИ ПРЕТРЕСОТ!

Доналд Трамп во понеделникот изјави дека неговите пасоши биле „украдени“ во рација на ФБИ во Мар-а-Лаго минатата недела. Тој тоа го нарече „напад врз политички…

Види повеќе ТРАМП: ФБИ МИ ГИ УКРАДЕ ПАСОШИТЕ ПРИ ПРЕТРЕСОТ!
СЛУЧАЈНОСТ? СУДИЈАТА КОЈ НАРЕДИ НА ФБИ ДА ИЗВРШИ ПРЕТРЕС ВО ДОМОТ НА ДОНАЛД ТРАМП ПОВРЗАН СО ЏЕФРИ ЕПШТАЈН

СЛУЧАЈНОСТ? СУДИЈАТА КОЈ НАРЕДИ НА ФБИ ДА ИЗВРШИ ПРЕТРЕС ВО ДОМОТ НА ДОНАЛД ТРАМП ПОВРЗАН СО ЏЕФРИ ЕПШТАЈН

Федералниот судија на Флорида, кој го потпиша налогот за претрес со кој се овластуваше рацијата на ФБИ во одморалиштето Мар-а-Лаго на поранешниот претседател Доналд Трамп,…

Види повеќе СЛУЧАЈНОСТ? СУДИЈАТА КОЈ НАРЕДИ НА ФБИ ДА ИЗВРШИ ПРЕТРЕС ВО ДОМОТ НА ДОНАЛД ТРАМП ПОВРЗАН СО ЏЕФРИ ЕПШТАЈН