fda

ФДА ПРИЗНАВА: СЕГАШНИТЕ BAKЦИHИ ПРОТИВ KOBИД НЕ СЕ УСОГЛАСЕНИ СО НОВИТЕ ВАРИЈАНТИ – ВО ПРЕВОД БАДИЈАЛА СТЕ ГИ ПРИМАЛЕ?!

Актуелните вакцини за KOBИД-19 не се добро усогласени со БА.2 подваријантата на Омикрон, објави денеска американската Администрација за храна и лекови, додека нејзиниот панел од…

Види повеќе ФДА ПРИЗНАВА: СЕГАШНИТЕ BAKЦИHИ ПРОТИВ KOBИД НЕ СЕ УСОГЛАСЕНИ СО НОВИТЕ ВАРИЈАНТИ – ВО ПРЕВОД БАДИЈАЛА СТЕ ГИ ПРИМАЛЕ?!