joe baiden

ПОЧЕТОК НА КРАЈОТ! ФЕДЕРАЛНИОТ СУД ЈА СТОПИРА НАРЕДБАТА НА БАЈДЕН ЗА ВОВЕДУВАЊЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИНА!

Поделени мислења во врска со прашањето за задолжителни вакцини и во САД. Одредени држави се противат на Бајденовите ”строги правила”, гледајќи дека овие правила го…

Види повеќе ПОЧЕТОК НА КРАЈОТ! ФЕДЕРАЛНИОТ СУД ЈА СТОПИРА НАРЕДБАТА НА БАЈДЕН ЗА ВОВЕДУВАЊЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНА BAKЦИНА!