finska gas

РУСИЈА ОВАА НЕДЕЛА БИ МОЖЕЛА ДА ЈА ПРЕКИНЕ ИСПОРАКАТА НА ГАС ЗА ФИНСКА

Русија може да ја прекине испораката на гас за Финска оваа недела поради барањето на Москва да го плати гасот во рубли и поради желбата…

Види повеќе РУСИЈА ОВАА НЕДЕЛА БИ МОЖЕЛА ДА ЈА ПРЕКИНЕ ИСПОРАКАТА НА ГАС ЗА ФИНСКА