florida dos santis

ФЛОРИДА СТАНА ПРВАТА ДРЖАВА КОЈА НЕ ПРЕПОРАЧУВА BAKЦИHAЦИJA НА ДЕЦАТА (ВИДЕО)

На децата не треба да им се дава eкспериментална вaкцина против Кoвид-19, рекоа во понеделник пратениците од Флорида. За време на состанокот на тркалезна маса…

Види повеќе ФЛОРИДА СТАНА ПРВАТА ДРЖАВА КОЈА НЕ ПРЕПОРАЧУВА BAKЦИHAЦИJA НА ДЕЦАТА (ВИДЕО)
de santis

КАКОВ ЦАР! ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ДеСАНТИС ЌЕ ПОНУДИ 5000 ДОЛАРИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА СЕКОЈ ПОЛИЦАЕЦ КОЈ ЈА ИЗГУБИЛ РАБОТАТА ПОРАДИ НЕПРИФАЌАЊЕ НА ВАКЦИНАТА ВО ЦЕЛА АМЕРИКА

Државите под контрола на републиканците се повеќе се трудат да ги регрутираат службениците кои ја изгубиле работата поради неприфаќање на донесените одлуки кои се однесуваат…

Види повеќе КАКОВ ЦАР! ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ДеСАНТИС ЌЕ ПОНУДИ 5000 ДОЛАРИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА СЕКОЈ ПОЛИЦАЕЦ КОЈ ЈА ИЗГУБИЛ РАБОТАТА ПОРАДИ НЕПРИФАЌАЊЕ НА ВАКЦИНАТА ВО ЦЕЛА АМЕРИКА