fon der lajen

ФОН ДЕР ЛAЈЕН УТРЕ ВО БЕЛГРАД, ДАЛИ СО СЕБЕ НОСИ ВОВЕДУВАЊЕ НА САНКЦИИ ПРОТИВ РУСИЈА?!

Претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лајен, по престојот во Приштина и Скопје, утре ќе пристигне во Белград во рамки на нејзината турнеја по…

Види повеќе ФОН ДЕР ЛAЈЕН УТРЕ ВО БЕЛГРАД, ДАЛИ СО СЕБЕ НОСИ ВОВЕДУВАЊЕ НА САНКЦИИ ПРОТИВ РУСИЈА?!