BИPУCOT ВЕЌЕ НЕ СЕ СМЕТА ЗА ПООПАСЕН ОД ОБИЧНА HАСТИНКА - ФРАНЦУЗИТЕ ПОЗИТИВНИ НА KOBИД ЌЕ МОЖАТ ДА ГЛАСААТ НА ПРЕТСТОЈНИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ

BИPУCOT ВЕЌЕ НЕ СЕ СМЕТА ЗА ПООПАСЕН ОД ОБИЧНА HАСТИНКА – ФРАНЦУЗИТЕ ПОЗИТИВНИ НА KOBИД ЌЕ МОЖАТ ДА ГЛАСААТ НА ПРЕТСТОЈНИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ

„Ништо не може да спречи човек да излезе да гласа“, рече владиниот портпарол Габриел Атал, истовремено препорачувајќи да се носи маска при излегување на гласање,…

Види повеќе BИPУCOT ВЕЌЕ НЕ СЕ СМЕТА ЗА ПООПАСЕН ОД ОБИЧНА HАСТИНКА – ФРАНЦУЗИТЕ ПОЗИТИВНИ НА KOBИД ЌЕ МОЖАТ ДА ГЛАСААТ НА ПРЕТСТОЈНИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ