BИPУCOT ВЕЌЕ НЕ СЕ СМЕТА ЗА ПООПАСЕН ОД ОБИЧНА HАСТИНКА - ФРАНЦУЗИТЕ ПОЗИТИВНИ НА KOBИД ЌЕ МОЖАТ ДА ГЛАСААТ НА ПРЕТСТОЈНИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ

BИPУCOT ВЕЌЕ НЕ СЕ СМЕТА ЗА ПООПАСЕН ОД ОБИЧНА HАСТИНКА – ФРАНЦУЗИТЕ ПОЗИТИВНИ НА KOBИД ЌЕ МОЖАТ ДА ГЛАСААТ НА ПРЕТСТОЈНИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ

„Ништо не може да спречи човек да излезе да гласа“, рече владиниот портпарол Габриел Атал, истовремено препорачувајќи да се носи маска при излегување на гласање,…

Види повеќе BИPУCOT ВЕЌЕ НЕ СЕ СМЕТА ЗА ПООПАСЕН ОД ОБИЧНА HАСТИНКА – ФРАНЦУЗИТЕ ПОЗИТИВНИ НА KOBИД ЌЕ МОЖАТ ДА ГЛАСААТ НА ПРЕТСТОЈНИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛСКИ ИЗБОРИ
МАКРОН СО ИЗЈАВА КОЈА ГИ ШОКИРАШЕ САД: „РУСИЈА Е ВО ЕВРОПА И ЕВРОПА ТРЕБА ДА ИМА СВОЈА, А НЕ НАДВОРЕШНА ОДБРАНА“

МАКРОН СО ИЗЈАВА КОЈА ГИ ШОКИРАШЕ САД: „РУСИЈА Е ВО ЕВРОПА И ЕВРОПА ТРЕБА ДА ИМА СВОЈА, А НЕ НАДВОРЕШНА ОДБРАНА“

„Треба да се направи се за ситуацијата да не излезе од контрола“, изјави францускиот претседател Емануел Макрон по повод квалификациите на американскиот претседател Џозеф Бајден…

Види повеќе МАКРОН СО ИЗЈАВА КОЈА ГИ ШОКИРАШЕ САД: „РУСИЈА Е ВО ЕВРОПА И ЕВРОПА ТРЕБА ДА ИМА СВОЈА, А НЕ НАДВОРЕШНА ОДБРАНА“
СТРАШНО НАСИЛСТВО ВО НАЈАВА: ПОЧИНА КОРЗИКАНСКИОТ НАЦИОНАЛИСТ КОЛОНА - ФРАНЦИЈА СТРАВУВА ОД НОВИ ПОЖЕСТОКИ ПРОТЕСТИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ОСТРОВОТ

СТРАШНО НАСИЛСТВО ВО НАЈАВА: ПОЧИНА КОРЗИКАНСКИОТ НАЦИОНАЛИСТ КОЛОНА – ФРАНЦИЈА СТРАВУВА ОД НОВИ ПОЖЕСТОКИ ПРОТЕСТИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ОСТРОВОТ

Корзиканскиот националист Иван Колона е мртов. Тој беше нападнат во затвор пред неколку дена и беше во кома. Ова предизвика големи немири на Корзика. Неколку…

Види повеќе СТРАШНО НАСИЛСТВО ВО НАЈАВА: ПОЧИНА КОРЗИКАНСКИОТ НАЦИОНАЛИСТ КОЛОНА – ФРАНЦИЈА СТРАВУВА ОД НОВИ ПОЖЕСТОКИ ПРОТЕСТИ ЗА НЕЗАВИСНОСТ НА ОСТРОВОТ
МАКРОН: СЛЕДУВА ГЛОБАЛНА КРИЗА - ФРАНЦИЈА ЌЕ ДЕЛИ ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА НА НАЈСИРОМАШНИТЕ СЕМЕЈСТВА

МАКРОН: СЛЕДУВА ГЛОБАЛНА КРИЗА – ФРАНЦИЈА ЌЕ ДЕЛИ ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА НА НАЈСИРОМАШНИТЕ СЕМЕЈСТВА

Францускиот претседател Емануел Макрон го повтори своето ветување дека ќе им издаде ваучери за храна на загрозените семејства поради нагло зголемување на трошоците за гориво…

Види повеќе МАКРОН: СЛЕДУВА ГЛОБАЛНА КРИЗА – ФРАНЦИЈА ЌЕ ДЕЛИ ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА НА НАЈСИРОМАШНИТЕ СЕМЕЈСТВА