ЕКСКЛУЗИВНО ВО ЖИВО ОД КОЛОВРТ! ВЕЛИЧЕНСТВЕНИОТ ПРЕЧЕК НА МАКЕДОНСКИТЕ ФУДБАЛЕРИ ОД ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД (ВИДЕО)

ЕКСКЛУЗИВНО ВО ЖИВО ОД КОЛОВРТ! ВЕЛИЧЕНСТВЕНИОТ ПРЕЧЕК НА МАКЕДОНСКИТЕ ФУДБАЛЕРИ ОД ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД (ФОТО+ВИДЕО)

На градскиот плоштад во Скопје пристигнаа македонските фудбалери. Екипата на Коловрт беше во живо од плоштадот каде река од илјадници граѓани излегоа да ги пречекаат…

Види повеќе ЕКСКЛУЗИВНО ВО ЖИВО ОД КОЛОВРТ! ВЕЛИЧЕНСТВЕНИОТ ПРЕЧЕК НА МАКЕДОНСКИТЕ ФУДБАЛЕРИ ОД ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД (ФОТО+ВИДЕО)