ЧЛЕНКИТЕ НА Г-20 СЕ БУНТУВААТ ПРОТИВ ПРИТИСОКОТ НА САД ЗА ИЗОЛИРАЊЕ НА РУСИЈА И КИНА

ЧЛЕНКИТЕ НА Г-20 СЕ БУНТУВААТ ПРОТИВ ПРИТИСОКОТ НА САД ЗА ИЗОЛИРАЊЕ НА РУСИЈА И КИНА

Само половина од земјите на Г-20 ги поддржаа санкциите. Напорот предводен од САД да се изолира Русија преку санкции не успеа, бидејќи половина од земјите…

Види повеќе ЧЛЕНКИТЕ НА Г-20 СЕ БУНТУВААТ ПРОТИВ ПРИТИСОКОТ НА САД ЗА ИЗОЛИРАЊЕ НА РУСИЈА И КИНА