ПОТПОЛНО ЛУДИЛО! ВСЕЛЕНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ГО ИЗБРИША ИМЕТО НА ЈУРИЈ ГАГАРИН! КОЕ Е НОВОТО ИМЕ?

ПОТПОЛНО ЛУДИЛО! ВСЕЛЕНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ГО ИЗБРИША ИМЕТО НА ЈУРИЈ ГАГАРИН! КОЕ Е НОВОТО ИМЕ?

Конференција на вселенската индустрија го отстрани од еден свој настан името на прославениот советски космонаут Јуриј Гагарин, првиот човек што отпатувал во вселената. Непрофитната „Спејс…

Види повеќе ПОТПОЛНО ЛУДИЛО! ВСЕЛЕНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ГО ИЗБРИША ИМЕТО НА ЈУРИЈ ГАГАРИН! КОЕ Е НОВОТО ИМЕ?