БИЛ ГЕЈТС: „ЧУДНО МИ Е ДЕКА ЛУЃЕТО НЕ МЕ САКААТ, СПАСИВ ДЕСЕТИЦИ МИЛИОНИ ЖИВОТИ!“

БИЛ ГЕЈТС: „ЧУДНО МИ Е ДЕКА ЛУЃЕТО НЕ МЕ САКААТ, СПАСИВ ДЕСЕТИЦИ МИЛИОНИ ЖИВОТИ!“

Додека го промовираше „решението“ на глобалната влада за „превенција на пандемии“ на конференцијата TED Talk оваа недела, Бил Гејтс ги коментираше „теориите на заговор“ за…

Види повеќе БИЛ ГЕЈТС: „ЧУДНО МИ Е ДЕКА ЛУЃЕТО НЕ МЕ САКААТ, СПАСИВ ДЕСЕТИЦИ МИЛИОНИ ЖИВОТИ!“