ИМ СТАНА ЈАСНО?! ГЕРМАНИЈА ОДБИВА ДА ГО БОЈКОТИРА СНАБДУВАЊЕТО СО РУСКИ ЕНЕРГЕНСИ

ИМ СТАНА ЈАСНО?! ГЕРМАНИЈА ОДБИВА ДА ГО БОЈКОТИРА СНАБДУВАЊЕТО СО РУСКИ ЕНЕРГЕНСИ

Германскиот канцелар Олаф Шолц повторно ги отфрли повиците на бојкот на снабдувањето со руски енергенси по нападот на Русија на Украина. Шолц кажа дека санкциите…

Види повеќе ИМ СТАНА ЈАСНО?! ГЕРМАНИЈА ОДБИВА ДА ГО БОЈКОТИРА СНАБДУВАЊЕТО СО РУСКИ ЕНЕРГЕНСИ