германија кoвид мерки

Германија ги укинува антикoвид мерките и покрај рекордниот број заразени минатата седмица

Согласно претходно договореното меѓу сојузните и покраинските власти, в недела се укинуваат сите антикoвид мерки во Германија, освен задолжителното носење маска во јавниот транспорт и…

Види повеќе Германија ги укинува антикoвид мерките и покрај рекордниот број заразени минатата седмица